Fragt fra 29 kr | Gratis fragt over 299 kr
Danskejet webshop
Tips og Tricks

Sådan vasker du sko i vaskemaskinen

vaske sko i vaskemaskinen

Når man står med et par beskidte sko og ikke gider til at rense dem, kan man hurtigt komme til at tænke om man kan rense sko i vaskemaskinen. For det ville nemlig være meget nemmere, hvis man bare kunne smide dem i maskinen, så de hurtigt kunne blive rene.

Så i denne artikel forklarer jeg om du kan rense dine sko i vaskemaskinen, og hvad du skal være opmærksom på, når du gør det.

Kan man vaske sko i vaskemaskinen?

Det korte svar er ja – men samtidig skal du være opmærksom på det er ekstra hårdt for dine sko, hvis du ikke gør det korrekt.

For når maskinen kører rundt kan det nemlig slide meget på dine sko eller sneakers.

Så hvis du har meget sarte sko bør du nok ikke vaske dem i vaskemaskinen, men derimod bruge et rigtigt rensekit eller et rensekit til ruskind, hvis det er ruskindssko.

Brug en vaskepose til sko

Når du vasker sko i vaskemaskinen er det en rigtig god ide at bruge en vaskepose.

En vaskepose er en pose, som du kan lægge dine sko ned i og derefter sætte i klemme i døren. På den måde skåner du dine sko, så de ikke bliver kastet rundt på samme måde. Dette forlænger levetiden af skoen markant, hvis du ofte renser dem i vaskemaskinen.

Så kort fortalt kan du godt vaske dine sko i vaskemaskinen, hvis du er opmærksom på at det er hårdere for skoene end andre rensemetoder. Derudover bør du bruge en vaskepose for at skåne skoene mest muligt.

Brug et rensekit til sarte sko

Hvis du ikke ønsker at belaste dine sko med en tur i vaskemaskinen, eller hvis du har meget sarte sko, anbefaler vi dig at bruge et rigtigt rensekit til sko.

Det er nemlig meget mere skånsomt, da skoene så ikke bliver kastet rundt i tromlen på en vaskemaskine.

Gå til rensekittet her.

Gå til rensekittet til ruskind her.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Ekstern anmeldelse

Når en anmeldelse er markeret som ‘ekstern’ betyder det, at den er skrevet hos en anden webshop, men af præcis samme produkt.

Anmeldeleren har altså ikke haft en købsoplevelse hos arons, men har købt det helt samme produkt andetsteds.

Nogle eksterne anmeldelser kan være oversat fra engelsk.

arons viser eksterne anmeldelser for at give et mere omfattende billede af produktet. Vi markerer altid eksterne anmeldelser tydeligt, så du nemt kan skelne dem fra originale anmeldelser.

Emil Rauhe

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet? Vi sidder klar til at hjælpe dig på mail og telefon.