Fragt fra 29 kr | Gratis fragt over 299 kr
Danskejet webshop
Tips og Tricks

Sådan fjerner du lugt fra sko [5 effektive tips]

fjern lugten fra sko

Vi kender alle sammen til problemet – dine yndlingssneakers begynder at afgive en ubehagelig duft, hver gang du tager dem på. Heldigvis findes der mange effektive metoder til at bekæmpe den dårlige lugt, så dine sko igen føles (og dufter) som nye.

Læs med her hvor jeg giver 5 tips til at på opfrisket et par sko der lugter.

1. Brug bagepulver

En af de mest populære metoder til at fjerne lugt fra sko er at bruge bagepulver. Det fungerer som en naturlig lugtneutralisator.

Drys simpelthen en smule bagepulver i skoen og lad det sidde natten over. Ryst overskydende bagepulver ud næste morgen, og dine sko skulle gerne dufte meget friskere.

2. Brug duftkugler til sko

Er du træt af sko der lugter, men vil gerne have en nem og hurtig løsning? Brug et par duftkugler til sko De er specielt designet til at bekæmpe lugt i sko og efterlade dem med en behagelig duft.

Placer dem i dine sko, når du ikke bruger dem, og lad kuglerne gøre deres arbejde.

Tryk her for at købe duftkugler.

3. Anvend en lugtfjerner spray

For de særligt stædige lugte, anbefaler vi vores lugtfjerner spray. Den er specielt lavet til at bekæmpe og neutralisere den dårlige lugt, som kan opstå i sko.

Et par hurtige sprøjt i skoen, også er problemet med lugtende sko løst.

Ud over at fjerne den dårlige lugt tilfører sprayen også en velduftende naturlig duft til skoen.

Tryk her for at købe lugtfjerner spray.

4. Læg skoene i fryseren

Ja, du læste rigtigt. En af de nemmeste metoder til at dræbe bakterier (som ofte er skyld i den dårlige lugt) er at fryse dem. Placer dine sko i en plastikpose, og lad dem ligge i fryseren natten over. Sørg for at lade skoene tø op naturligt, inden du tager dem i brug igen.

5. Brug en citronskal

Hvis dine sneakers lugter, så prøv at placere et par friske citronskaller inde i dem. Skallerne vil ikke kun absorbere den dårlige lugt, men også efterlade en frisk citrusduft.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Ekstern anmeldelse

Når en anmeldelse er markeret som ‘ekstern’ betyder det, at den er skrevet hos en anden webshop, men af præcis samme produkt.

Anmeldeleren har altså ikke haft en købsoplevelse hos arons, men har købt det helt samme produkt andetsteds.

Nogle eksterne anmeldelser kan være oversat fra engelsk.

arons viser eksterne anmeldelser for at give et mere omfattende billede af produktet. Vi markerer altid eksterne anmeldelser tydeligt, så du nemt kan skelne dem fra originale anmeldelser.

Emil Rauhe

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet? Vi sidder klar til at hjælpe dig på mail og telefon.