Fragt fra 29 kr | Gratis fragt over 299 kr
Danskejet webshop
Tips og Tricks

Sådan renser man hvide sko med tandpasta

rense hvide sko med tandpasta

Vi har allesammen prøvet det. Man har et par hvide sko, som desværre ikke ligner sig selv længere. Og selvom man forsøger at rense dem, kan man simpelthen ikke få dem helt hvide igen.

I denne guide gennemgår jeg et trick, som sandsynligvis lyder lidt underligt, men som faktisk kan være meget effektivt. Det er nemlig at rense hvide sko med tandpasta!

For udover at være effektivt er det også en utrolig billig måde at rense dine sko på, da du (forhåbligvis) allerede bruger tandpasta hver dag, og derfor allerede har redskaberne liggende. Men her kommer hvordan man renser hvide sko med tandpasta i tre nemme trin:

1. Sørg for at skoen er nogenlunde ren

Inden du starter skal du sørge for at skoen er nogenlunde ren for skidt og snavs. Tandpastaen kan nemlig ikke fjerne store stykker jord, men derimod kun det sidste snavs, som du ellers ikke kan få af.

Så snart skoen er så ren så mulig kan du fortsætte til næste trin.

2. Tag tandpasta på en (tand)børste

Når du renser skoene skal du bruge en børste. Du kan faktisk bruge en helt normal tandbørste, og ellers kan du vælge at bruge en rigtig skobørste. Det er vigtigt du bruger helt hvid tandpasta!

Du dybber blot børsten i vand og påfører tandpasta.

3. Skrub skoen med børsten

Nu skrubber du blot skoen med børsten og tandpasten. Du skal bruge et middel-hårdt tryk, så skoen bliver renset grundigt, men uden at beskadige overfladen.

Tandpastaen vil du arbejde på skoen og hjælpe med at genskabe den hvide farve.

4. Skyl skoen ren for tandpasta

Efter du har renset skoen grundigt skal du skylle den ren for tandpasta.

Det kan du blot gøre under vandhanen, eller bruge en våd klud

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Ekstern anmeldelse

Når en anmeldelse er markeret som ‘ekstern’ betyder det, at den er skrevet hos en anden webshop, men af præcis samme produkt.

Anmeldeleren har altså ikke haft en købsoplevelse hos arons, men har købt det helt samme produkt andetsteds.

Nogle eksterne anmeldelser kan være oversat fra engelsk.

arons viser eksterne anmeldelser for at give et mere omfattende billede af produktet. Vi markerer altid eksterne anmeldelser tydeligt, så du nemt kan skelne dem fra originale anmeldelser.

Emil Rauhe

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Har du spørgsmål til vores produkter, levering eller noget helt andet? Vi sidder klar til at hjælpe dig på mail og telefon.